Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απρίλιος, 2022

Τρίτη του Πάσχα στην Αγία Παρασκευή.

Εικόνα
Τρίτη ημέρα Πάσχα στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής. 

Καλή Ανάσταση - Χρονιά πολλά!

Εικόνα
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζίου εύχεται στους απανταχού Κωσταραζινούς & σε όλο τον κόσμο, εύχεται το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, να αναστήσει μέσα μας κάθε καλό, να μας δώσει υγεία & δύναμη να δημιουργήσουμε & να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Καλή Ανάσταση! Χρόνια Πολλά! 

Πρόσκληση στο γλέντι της Τρίτης του Πάσχα στην Αγία Παρασκευή.

Εικόνα
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κωσταραζίου σας προσκαλεί στις 26 Απριλίου 2022, στο εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής, για το παραδοσιακό πασχαλιάτικο γλέντι της Τρίτης του Πάσχα που διοργανώνει.

Ευχαριστήριο του Δ.Σ. για τις εκδηλώσεις Μνήμης του Ολοκαυτώματος Κωσταραζίου.

Εικόνα
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζίου, θέλουν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τα 78 χρόνια του Ολοκαυτώματος του Κωσταραζίου και παρευρέθηκαν στον Ι.Ν. Γενέθλιου της Θεοτόκου στο Παλαιό Κωσταράζι.

Όλα έτοιμα για την αυριανή Επιμνημόσυνη Δέηση του Ολοκαυτώματος Κωσταραζίου.

Εικόνα
Πυρετώδεις ήταν οι τελευταίες προετοιμασίες από τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζίου για την αυριανή ημέρα μνήμης στο Παλαιό Κωσταράζι. 

Εργασίες συντήρησηςκαι καθαρισμού στο Αρχονταρίκι.

Εικόνα
Στο Παλαιό Κωσταράζι βρέθηκαν μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζίου για τις προετοιμασίες του μνημοσύνου της 9ης Απριλίου.