Οne Night Party - Eυχαριστούμε για την υπέροχη βραδιά.

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022, Σκοπευτήριο Κωσταραζίου, Οne Night Party

Η βραδιά θα είχε μείνει ως ιδέα εάν δεν υπήρχαν άνθρωποι πίσω από την μεγάλη εικόνα. 

Έτσι, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωσταραζίου εκφράζουμε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ προς, το Δ.Σ. της Σκοπευτικής Λέσχης Κωσταραζίου για την παραχώρηση του Σκοπευτηρίου, τον Γιώργο Νατσούλη για τις ξυλουργικές εργασίες που απαιτήθηκαν, τον Κωσταντίνο Φορέττα για την υλικοτεχνική υποστήριξη, το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου για την παραχώρηση εξοπλισμού, την Ελληνική Διατροφή Κ. Σμέρνος για την υλική υποστήριξη, τον Ιωάννη Κ. Βολογιάννη για την υλικοτεχνική υποστήριξη, τους DJ Emman, Little Birds και Dj Νatsouli, όλα τα μέλη που Πολιτιστικού που έδωσαν ψυχή και σώμα για την προετοιμασία και διεξαγωγή του Party και φυσικά όλους εσάς, που μας τιμήσατε και ήρθατε στον χώρο του Σκοπευτηρίου και ελπίζουμε να περάσατε τέλεια!

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε από τις ευχαριστίες μας το προσωπικό του δήμου Άργους Ορεστικού και τον αντιδήμαρχο Αμαξοστασίου Σ. Μπουτσιάδη για την αμέριστη βοήθεια.

Τέλος, κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον δήμαρχο Π. Κεπαπτσόγλου, όπου ο ίδιος έδωσε τη λύση σε σοβαρότατο ηλεκτρολογικό πρόβλημα που προέκυψε λίγες ώρες πριν την έναρξη και χωρίς την συμβολή του το Party κυριολεκτικά θα ακυρωνόταν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα ραντεβού για του χρόνου! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το εορταστικό πρόγραμμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.